Retraites

Ayahuasca retraite

We organiseren in Noord Frankrijk Ayahuasca retraites van 4 dagen (3 nachten) voor maximaal 8 personen met 2 ceremonies in een fijne woonboerderij op zo’n vier uur rijden van Amsterdam. Er zijn daar 3 ruime slaapkamers waar iedereen een fijn bed heeft, 2 badkamers, een prachtige tuin, een sauna en een hottub. Je kan daar een extra nacht boeken als je nog even rustig wilt landen, voor een meerprijs van € 35,- We maken met z’n allen een fijn diner en we stoken de sauna en de hottub op.

Nederland

Ook voor retraites in Nederland kan je bij Lily Retree terecht. In de omgeving van Deventer organiseren we ook retraites. Die duren 3 dagen (2 nachten). Ook daar kan een extra nacht worden geboekt, voor € 65,- Een goede vriend, Joost, heeft daar een prachtig centrum gebouwd met een prachtige tuin, een zwemvijver en een sauna (in aanbouw). Er zijn voldoende luxe kamers en sanitair.

Ayahuasca / San Pedro - Huachuma retraite

Zowel in Frankrijk als in Nederland organiseren we ook Ayahuasca / San Pedro retraites. Ayahuasca, de Madre, de moeder genoemd, samen met de grootvader, zoals San Pedro wel genoemd wordt. De eerste ceremonie is een Ayahuasca ceremonie, in de avond. De volgende dag gaan we dan in de middag de San Pedro ceremonie in, tot ‘s avonds laat.

San Pedro is een mooi, integrerend medicijn, de grootvader die je bij de hand neemt. Je bent meer verbonden met je omgeving dan bij Ayahuasca. Je kan dan ook fijn buiten bij het vuur zitten, of binnen op je matras de reis naar binnen maken.

Deze combinatie maakt je retraite tot een diep transformatieve reis

error: Content is protected !!

Blijf op de hoogte van alles wat we doen!

Blijf op de hoogte van alles wat we doen!

Thank you!

Jouw review verschijnt zo snel mogelijk op de website ! Dank !