Ceremonies

Wil je liever een enkele ceremonie bijwonen, en niet een heel programma in een retraite? Dat kan! Naast de meerdaagse retraites organiseren we ook ééndags ceremonies. Dat doen we op verschillende plekken in Nederland. We organiseren deze ceremonies met verschillende (plant)medicijnen.

Ayahuasca

Voel je de roep van de moederplant? Maar wil je kort en diep duiken? Dat kan ook. We organiseren een aantal ééndags ceremonies in Nederland, op verschillende locaties. Deze Ayahuasca ceremonies zijn altijd met een overnachting, zodat je rustig weer kan landen in deze dimensie en fris weer boven komen na een diepe duik in de planten. De ceremonies organiseren we voor maximaal 8 personen. Deze zijn altijd met 1 overnachting.

San Pedro / Huachuma

De Grootvaderplant, San Pedro of Huachuma, een cactus uit hooggelegen gebieden in Zuid Amerika, leent zich uitstekend voor een dagceremonie. De reis is meer naar buiten gericht dan een met de moederplant of met de paddestoel. Op een aantal plekken in Nederland hebben we fijne locaties gevonden voor deze ceremonies.

De groepen zijn niet groter dan 8 deelnemers, en we begeleiden altijd minstens met 2 personen. Deze ceremonies, die 10 tot 12 uur kunnen duren, zijn met 1 overnachting.

Magic Mushroom

Voel je de roep van de Magische Paddestoel? Kom dan naar onze ceremonie met dit wijze en liefdevolle medicijn.

Op een aantal fijne locaties in Nederland organiseren we deze eendags ceremonies. Met groepen van maximaal 8 deelnemers duiken we in de magische wereld van de paddestoel. We gebruiken hele fijne, maar stevige paddestoelen zodat iedereen de reis kan maken die hij of zij nodig heeft. Minimaal 2 begeleiders hoeden het veld en zullen je liefdevol begeleiden in je reis. Aan het eind van de dag kan je weer naar huis. Op een paar locaties kan je ook een nachtje blijven slapen als je dat wilt.

Voor al deze medicijnen geldt: als je hele diepe therapeutische processen verwacht aan te gaan is het misschien een idee om eerst eens een 1 op 1 sessie te boeken, zodat alle onverdeelde aandacht beschikbaar is om aan te gaan wat gezien wil worden. In een groep ben je deel van de groepsdynamiek, één op één is er meer ruimte voor persoonlijke aandacht. Kijk hier voor meer informatie.

error: Content is protected !!

Blijf op de hoogte van alles wat we doen!

Blijf op de hoogte van alles wat we doen!

Thank you!

Jouw review verschijnt zo snel mogelijk op de website ! Dank !