Wie zijn wij?

Lily Retree is opgericht door Sanne en Hans-Peter, aanvankelijk voor retraites met plantmedicijnen in Noord Frankrijk. Inmiddels hebben we ons werk uitgebreid met verschillende retraites en ceremonies in Nederland. Daarnaast kan je ook bij Lily Retree terecht voor één op één sessies met verschillende plant- en liefdesmedicijnen en verbonden ademhalingsessies. Informeer naar de mogelijkheden!

Ook zijn er een aantal fijne nieuwe samenwerkingen ontstaan, waardoor we nog meer moois kunnen aanbieden. Check onze agenda voor meer info.

Sanne

Ik ben Sanne, massagetherapeut, ademcoach en moeder van twee tieners. Zo’n 10 jaar geleden realiseerde ik me dat ik mijn leven niet echt aan het leven was. Ik had behoefte aan diepgaande verandering. Na allerlei workshops en retraites kwam Ayahuasca op mijn pad. Meteen in mijn eerste reis voelde ik de enorme potentie van dit medicijn. Leuk was het niet, maar het had zo een diepe en positieve impact dat ik meteen meerdere ceremonies deed. Het heeft mijn leven veranderd. Mijn bewustzijn werd verruimd, ik leerde wat overgave en vertrouwen betekenen, raakte veel spanning en verdriet kwijt, kwam geboortetrauma tegen, kreeg een diep gevoel van eenheid, dankbaarheid en nog zo veel meer. Ik (her)vond mijn levenslust, de basis voor mijn verdere groei en ontwikkeling.

Sanne 1

Ik deed de Ayahuasca Facilitator training bij Joop van der Hagen van Proceswerk. Aanvankelijk vooral voor mijn eigen ontwikkeling en begrip, maar 4 jaar geleden voelde ik de roep om zelf ceremonies te gaan faciliteren. Het is zo bijzonder om de reizen van de deelnemers te mogen begeleiden, om aanwezig te mogen zijn bij hun processen en een veilige ruimte voor ze te creëren waarin ze alles los kunnen laten om diep te kunnen reizen.
Ik heb de afgelopen jaren meerdere cursussen en trainingen gedaan om mezelf te blijven ontwikkelen op werkgebied. Sinds 2023 ben ik begonnen met de driejarige Phoenix opleiding (transactionele analyse, NLP en systemisch werken). Hiermee kan ik o.a. ons aanbod op het gebied van integratie uitbreiden.

Hans-Peter

Ruim 10 jaar geleden kwam, na meerdere ontmoetingen met andere psychedelica, de Moederplant op mijn pad. Vanaf de eerste ceremonie voelde ik een diep thuiskomen. Na een aantal ceremonies en retraites in Europa heb ik in Peru bij de Shipibo de Moederplant diep mogen ontmoeten in haar natuurlijke habitat.

Een aantal jaar geleden voelde ik de roep om met de verschillende plantmedicijnen aan het werk te gaan. Ik voelde dat ik navigeren kon in de wereld die besloten ligt in de reizen die ik aanging. In het begeleiden van anderen voel en hoor ik dat ik een anker ben in deze dimensie zodat deelnemers vrij kunnen duiken en loslaten en aankijken wat gezien wil worden.

Mijn vertrouwen in de wijsheid van de plantmedicijnen en het universele motief, de liefde, zorgt voor aarding in je reis.

Ik voel een diepe dankbaarheid voor de kans om dit pad te lopen. Het is magisch om met de deelnemers de diepte in te mogen duiken, getuige te mogen zijn van de verschillende processen, de veiligheid te waarborgen en het veld te hoeden.

Gijs

Dit is Gijs, Gijs komt meestal mee als we retraites in Frankrijk doen. Hij voelt zich daar heel erg thuis. Deelnemers zijn allemaal verliefd op hem, net zoals wij. Hij heeft al een rol gespeeld in heel wat reizen.

Als je een ernstige kattenallergie hebt, laat het ons weten, dan blijft Gijs thuis. Als je maar een lichte allergie hebt zorgen we dat hij niet op je gezicht gaat zitten in de reis. Als je niet van katten houdt zal je hiervan genezen door zijn aanwezigheid. Zijn liefde is niet geheel onvoorwaardelijk. En ook niet zo transparant.

Gijs is reeds vrienden met een wasbeer, een wilde moederpoes en haar kittens (Gijs is onschuldig) en eigenlijk iedereen die hij tegenkomt. Alleen de Franse muizen hebben hun bedenkingen.

En verder...

… werken we in een paar verschillende samenstellingen. Hans-Peter organiseert met Margit ceremonies in Nederland en retraites in Frankrijk, Sanne organiseert retraites en ceremonies in Nederland met Joost.

Bovendien organiseert Sanne in omgeving Amsterdam Ademsessies (verbonden ademhaling), individueel en voor kleine groepen.

In de omschrijving van de evenementen zie je altijd wie begeleiden.

error: Content is protected !!

Blijf op de hoogte van alles wat we doen!

Blijf op de hoogte van alles wat we doen!

Thank you!

Jouw review verschijnt zo snel mogelijk op de website ! Dank !