Individuele ceremonie

De individuele ceremonie

Hoewel de groepsenergie van de ceremonies en retraites een helende kan zijn die het proces versterkt, kan het ook zijn dat je het gevoel hebt dat je iets groots en dieps aan wilt kijken met persoonlijke begeleiding.

Boek dan een individuele ceremonie. Op een prachtige plek op een schip in de buurt van Amsterdam kan je terecht voor een één op één sessie. Meestal betreft dit een reis met de Magische Paddestoel, maar er zijn ook andere mogelijkheden.

De sleutel is in elk geval dat we samen met jou een reis samenstellen die helemaal past bij wat jij wilt aankijken. Door middel van aanraking, gesprek of juist stille aanwezigheid zullen we het veld hoeden en het anker zijn voor jouw sprong in het diepe, om daar aan te kijken wat gezien wil worden.

Ook is het mogelijk een partnersessie te doen, als je samen met je partner de reis wilt maken, of als je samen iets aan te kijken hebt.

Of misschien wil je gewoon samen met een goede vriend een ontmoeting met de Paddestoel, misschien wel omdat je een groep nog te spannend vindt. Het kan allemaal. Op het schip is ruimte voor 2 reizigers. Eventueel kunnen we uitwijken naar een andere plek, in overleg.

Je investering voor een individuele reis (1 persoon) is € 395,- Voor 2 personen is dat € 595,-

Als we moeten uitwijken naar een andere plek zullen we de prijs op maat maken.

Neem contact op om te overleggen en een datum te prikken. De individuele ceremonie duurt meestal een dag, maar kan eventueel met overnachting tegen meerprijs

error: Content is protected !!

Blijf op de hoogte van alles wat we doen!

Blijf op de hoogte van alles wat we doen!

Thank you!

Jouw review verschijnt zo snel mogelijk op de website ! Dank !