Karmapot ...

Omdat we eigenlijk iedereen de mogelijkheid gunnen om een ontmoeting met de moederplant te hebben, bestaat de mogelijkheid om te doneren aan de Karmapot. Ondanks dat we de prijs laag proberen te houden zijn er mensen die de retraite niet kunnen betalen.

Wij kunnen dit werk ook niet voor niets doen, er zit verbazend veel tijd in het bijhouden van de website, Facebook en hipsy, het medicijn koken, intakes doorspitten, videocalls en praktische voorbereidingen voor een retraite of ceremonie.

Als je bij ons bent geweest en je hebt een fijne ervaring gehad, of je deelt onze overtuiging dat iedereen die eraan toe is toegang zou moeten hebben tot de helende kracht van de plantmedicijnen, nodigen we je uit te doneren aan de Karmapot.

Met het geld in de Karmapot kunnen we zo af en toe mensen ontvangen die de kosten niet kunnen dragen van een ceremonie of retraite. Er wordt dankbaar gebruik van gemaakt, en de bodem van de Karmapot is dan ook altijd in zicht. Elke donatie is welkom. Soms leegt iemand de portemonee van kleingeld, soms betaalt iemand een volledige retraite voor een ander. We laten dat helemaal over aan de deelnemers, en we hopen dat iedereen naar draagkracht in overweging wil nemen een donatie te doen.

Namens de mensen die dat hard nodig hebben, heel veel dank!

error: Content is protected !!

Blijf op de hoogte van alles wat we doen!

Blijf op de hoogte van alles wat we doen!

Thank you!

Jouw review verschijnt zo snel mogelijk op de website ! Dank !