Mogelijkheden voor individuele begeleiding...

Naast het mooie en magische werk in de groepen doen we ook individuele begeleidingen.

Je kunt bij ons ook terecht voor individuele ceremonies met MDMA, LSD of Magic Mushrooms. Dat zijn intensieve ceremonies, met één op één begeleiding, waarin we samen op zoek gaan naar wat gezien en gevoeld wil worden.

De bewijzen stapelen zich op dat allerlei trauma’s, verslavingen en depressies met geleide psychedelische reizen een bepaalde mate van of volledige heling vinden. Voor mensen met zeer ernstige PTSS of zware psychische klachten zijn wij echter niet toegerust. Wel kunnen we je doorverwijzen naar plekken waar deze sessies onder begeleiding van een gediplomeerd therapeut plaatsvinden. Maar voor eenieder die zichzelf kan dragen, en liefst al enige ervaring heeft met psychedelica, bieden we heilzame, transformerende en magische ceremonies aan.

LSD

Tijdens een begeleide LSD reis word je uitgenodigd om diep naar binnen te gaan. We gaan in gesprek over wat je aan zou willen kijken of uit zou willen zoeken, waarna je op je matras diep kan duiken. De begeleider is je anker in het hier en nu, en zal je bijstaan in je reis waar nodig, en je met rust laten waar je dat wenst. De reizen zijn diep en betekenisvol. We zorgen voor een veilige setting en helpen je met de juiste mindset voor deze reis.

MDMA partnersessie

Is er iets wat je samen met je partner zou willen aankijken in bijvoorbeeld de intimiteit, of contact willen maken op een diepere laag? Zijn er patronen die de relatie niet dienen, of moet er iets ouds worden opgeruimd? Met een begeleide MDMA reis kan je vanuit een nieuw en helend perspectief op zoek naar nieuwe ingangen voor de relatie. We gaan in gesprek over wat jullie zoeken of missen, of misschien wel over wat jullie bindt. Met tantrische oefeningen kunnen we op zoek naar verbindingen die verdieping kunnen geven aan de relatie.

Magic Mushroom

Bij een reis met de magic mushroom duiken we in het zachte plantenveld van de paddestoel. Het veld van een diepe intelligentie en liefdevolle aandacht voor je hart en wat zich allemaal in je heeft vastgezet.

error: Content is protected !!

Blijf op de hoogte van alles wat we doen!

Blijf op de hoogte van alles wat we doen!

Thank you!

Jouw review verschijnt zo snel mogelijk op de website ! Dank !