Tweedaagse met de Grootvader San Pedro

Ceremonies met de Grootvader

Zin in verwondering, betovering en héél veel liefde?

Ga mee op een sprookjesachtig avontuur. Een avontuur dat je uitnodigt om diep te voelen, waarachtig te kijken en te mijmeren. Over je essentie, over de verbinding met jouw (goddelijke) natuur en over hoe alles ten diepste liefde is.

Laten we op ontdekkingstocht gaan. Let’s go down the rabbit hole…

Grootvader nodigt uit
Huachuma (San Pedro) is een cactus die al duizenden jaren gebruikt wordt door indianen in het Andesgebied voor heling en waarzeggerij. De cactus wordt beschouwd als een heilige plant; men zegt dat deze plant helende en bovennatuurlijke krachten bezit.

Huachuma wordt ook wel liefkozend de Grootvader genoemd; reizen met deze plant is alsof je een vriendelijke grootvader ontmoet die je uitnodigt om met verwondering te kijken naar jezelf en de wereld om je heen.

Euforie en verbinding
Een ontmoeting met de Grootvader is een zachte én intense ervaring die 10 tot 12 uur kan duren. Tijdens je reis ga je door verschillende fasen heen. Wat je onder meer kunt ervaren:

∞ Dromerige en sprookjesachtige sfeer
∞ Gevoelens van euforie, harmonie en balans
∞ Aarding en contact met je lijf
∞ Sterke verbinding met de natuur; je voelt je één met alles wat leeft
∞ Liefdevolle confrontatie
∞ Spirituele ervaring; je ziet dingen in een goddelijk licht
∞ Heling op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau

Mijmeren in de natuur
We starten de ceremonie in onze sfeervolle ceremonieruimte met prachtig uitzicht. Na verloop van tijd kan het fijn zijn om naar buiten te gaan en je verbinding met de natuur te vieren, liggend in het gras, starend naar de wolken of mijmerend bij een vuurtje. Volg je eigen flow en ontdek wat de Grootvader jou te vertellen heeft. Wij zijn er voor je als ons nodig hebt.

Op zaterdag starten we met kennismaking, meditatie, deelronde en dans. Begin van de middag maken we ons klaar voor onze ontmoeting met de Grootvader. Deze zal duren tot rond middernacht. De volgende ochtend starten we met rustige yoga. Na het ontbijt gaan we de natuur in voor een stiltewandeling met ritueel. Deze helpen je om de ervaring van de dag ervoor te integreren. Na een deelronde sluiten we op zondag eind van de middag af.

Voor wie?
Reizen met deze plantmedicijnen past bij je als je verlangt naar heling, bezieling, verbinding en thuiskomen, als je klaar bent voor een diepe duik in het grote (on)Bekende en als je niet bang bent om in de spiegel te kijken.

We werken graag met stevige reizigers; mensen die zichzelf kunnen dragen. De groepen bestaan uit minimaal 4 en maximaal 10 personen.

Wanneer niet?
Contra-indicaties zijn: ernstige hartklachten, hoge bloeddruk, epilepsie, zwangerschap, psychische aandoeningen, zware pijnstillers, slaapmedicatie, medicatie die op de serotonine-huishouding werkt, medicatie die anti-histamine bevat, drugs en alcohol.

Als je twijfelt over deelname, bel gerust om te overleggen.

Stevige, liefdevolle bedding
De ceremonies worden begeleid door Margit en Hans-Peter. We zetten een licht, liefdevol en stevig veld neer, waarin we je uitnodigen om diep te duiken, aan te kijken wat gezien wil worden en je helende werk te doen, zowel voor jezelf als voor het collectief.

1 ceremonie, Rapé, Sananga, Yoga, Dans. 1 overnachting.

Schrijf me in!

april 2024
mei 2024
juni 2024
juli 2024
augustus 2024
Geen evenementen gevonden!
Meer laden
error: Content is protected !!

Blijf op de hoogte van alles wat we doen!

Thank you!

Jouw review verschijnt zo snel mogelijk op de website ! Dank !