Dagceremonie Magische Paddestoel *voor vrouwen*

Voel je dat het tijd is? Om een mooie liefdevolle, magische sprong te wagen in de paddestoelen? Maak een diepe duik om aan te kijken wat door de paddestoel wakker gekust wil worden. Oude patronen komen aan het licht, zaken die je niet meer dienen laten zich aanschouwen. Zoveel helderheid is er te vinden in een reis met deze vriendelijk doch strenge leraar.

In deze tijd is het zo belangrijk om samen met vrouwen te zijn, om vanuit ons diepste te kunnen verbinden met ons vrouw-zijn en met onze essentie. Om de wonden te kunnen helen die we bewust of onbewust met ons meedragen. We zetten samen een krachtig veld neer, waar ruimte is om te huilen en te lachen en waar datgene opgeschoond kan worden wat ons niet meer dient. Opdat we meer gaan leven vanuit onze essentie en het leven volledig durven en willen omarmen.

In een fijne ceremonieruimte in de buurt van Assen maken we de reis in een kleine setting met maximaal 6 deelnemers. Als iedereen weer een beetje boven water is, eten we een maaltijd, waarna we nog een deelronde doen met de groep. Daarna is het tijd om weer naar huis te gaan.

Deze ceremonie is helemaal door en voor vrouwen!

Schrijf me in!

augustus 2024
september 2024
oktober 2024
november 2024
december 2024
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Blijf op de hoogte van alles wat we doen!

Blijf op de hoogte van alles wat we doen!

Thank you!

Jouw review verschijnt zo snel mogelijk op de website ! Dank !