Ayahuasca dagceremonie Kerst-Special

Omdat de eerste vol is een tweede Kerst Special:

Soms voel je dat het tijd is… Tijd om aan te kijken, op te schonen en te helen. Om je te herinneren wie je ten diepste bent en wat je hier te doen hebt.

In het weekend voor kerst (23-12) organiseren we een kerstspecial: een Ceremonie met de Moederplant gevuld met sacrale zang: kerkkoren, klassieke zang en andere gewijde klanken. Let’s fly high…

Zonder: dennenbomen, kerstballen, Gluhwein, pakpapier, kerststal, kerstkransjes, kerstbezoek en familieverplichtingen.
Met: jezelf het grootste kado geven, liefdevolle begeleiding door 2 enthousiaste kerstmijders, een diepe ontmoeting met de moederplant, sacrale muziek en een fijne Yurt in een prachtige omgeving.

Ayahuasca, het heilige plantmedicijn uit de jungle, wordt al eeuwen gebruikt voor heling en transformatie. Wie La Madre al eens heeft ontmoet weet hoe oneindig krachtig ze is, intelligent, multidimensionaal, liefdevol en onverbiddelijk. Je krijgt soms wat je vraagt en altijd wat je aankunt. Bereid je voor op een onvergetelijke reis, heling voor je hart en voedsel voor je ziel.

Omgeving Eindhoven
1 ceremonie, Rapé, Sananga, Dans, Yoga

1 overnachting in de Yurt, eigen camper of tent, of tegen meerprijs van 40 euro in een knusse ( gedeelde) tiny house op het terrein.

investering € 250,-

Schrijf me in!

 

juli 2024
augustus 2024
september 2024
oktober 2024
november 2024
Geen evenementen gevonden!
Meer laden
error: Content is protected !!

Blijf op de hoogte van alles wat we doen!

Blijf op de hoogte van alles wat we doen!

Thank you!

Jouw review verschijnt zo snel mogelijk op de website ! Dank !